Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Pacak Langit Testimoni | Pearl Plus Capsule Original | Harga Pacak Langit Pacak Langit Testimoni | Pearl Plus Capsule Original | Harga Pacak Langit
5
Pacak Langit Pacak Langit Testimoni | Pearl Plus Capsule Original | Harga Pacak Langit Adakah anda cepat tewas? Ketika bersama, anda gagal mengekalkan ketegangan?... Pacak Langit Testimoni | Pearl Plus Capsule Original | Harga Pacak Langit

Pacak Langit

Pacak Langit Pearl Plus

Pacak Langit Testimoni | Pearl Plus Capsule Original | Harga Pacak Langit

Adakah anda cepat tewas?
Ketika bersama, anda gagal mengekalkan ketegangan?
Isteri tidak puas?
 
Jangan risau, kami menawarkan produk berikut sebagai jalan penyelesaiannya! Insya Allah
Isteri pasti sukakan suaminya tahan lama !!
 

PACAK LANGIT PEARL PLUS

Bagaimanakah mula dicipta?
 
Mula dihasilkan oleh arwah datuk kawan saya di Kampung Kuala Sanglang, Perlis semenjak hampir 80 tahun dahulu. Hanya melalui “word of mouth” beliau sentiasa dikunjungi oleh sebegitu ramai pesakit dari sekitar Perlis, Kedah dan juga P.Pinang yang ingin mendapatkan rawatan untuk pelbagai masalah dari segi seksual atau kesihatan am.
 
Segala ubat – ubat dan minyak – minyak beliau hasilkan sendiri dengan menggunakan pelbagai jenis akar – akar kayu yang juga dicarinya sendiri.
 
Pada asalnya adalah gabungan akar – akar kayu yang perlu direbus selama sekurang – kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang. Dengan perkembangan zaman, Dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar – akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.
 
Semenjak dari ini, Mula dipasarkan dengan lebih meluas lagi di kedai – kedai ubat di kawasan utara Semenanjung. Melihat potensi Pacak Langit untuk di pasarkan ke seluruh negara dan dunia, ayah saya, yang kini telah mengambil alih tugas – tugas pembuatan , telah mendapatkan bantuan kewangan untuk membeli mesin – mesin dan juga membina sebuah kilang kecil untuk menghasilkan pacak langit dan lain – lain ubat dan minyak secara komersial.
 
Dihasilkan 100% dari bahan – bahan herba akar kayu dengan menggunakan mesin yang higenik. Untuk setiap pembelian, anda akan menerima 10 biji  yang di seal kedap udara untuk mengekalkan kesegarannya. Selepas botol dibuka, boleh bertahan selama 6 bulan
 
Produk yang dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada BILA – BILA masa yang anda mahu! Ianya diperbuat 100% dari herba asli tanpa dicampurkan dengan bahan-bahan kimia yang lain yang akan mendatangkan mudarat pada kesihatan anda. Olih itu pengambilan adalah selamat.

KANDUNGAN PACAK LANGIT

Mengandungi 5 keajaiban asli dunia yang telah digunakan berkurun lamanya untuk mengatasi masaalah berkaitan dengan libido lelaki. Pada setiap kapsul digabungkan dari ekstrek Ginkgo Biloba, Tribulus Terristris , Butea Superba, Eurycoma Longifolia dan Smilax ke jumlah dosej sebanyak 500 mg.

Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali)

Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan jantung, paru – paru dan alat kelamin untuk berfungsi.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.
 

Butea Superba

Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah ke kawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.

Ubi Jaga

Ubi Jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac untuk lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testosterone.
 
Produk ini telah dihantar untuk analisa di makmal untuk memastikan ianya selamat digunakan tanpa ragu – ragu.
 pacak langit kkm
Anda hanya perlu mengambil sebiji sahaja ubat pacak langit untuk tujuan berikut :
 
Meningkatkan libido
Meningkatkan pengeluaran kuantiti air mani
Memanjangkan tempoh ereksi
Merawat masalah Prostate
Membersihkan buah pinggang
Meningkatkan tenaga dan stamina
Merawat kegagalan erektil dysfunction
Merawat pancutan pra-matang

Bilakah anda perlu mengambil Pacak Langit Pearl plus ?

Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
Ketegangan tidak penuh atau tidak betul – betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.
 
Dengan pengambilan anda mampu kembalikan kemampuan seksual anda semasa anda muda dahulu.

Bagaimana Pacak Langit Pearl boleh membantu?

Dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik bukan sahaja untuk memberikan ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari.
 
Bukan hanya untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual anda.
 
Akan membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar anda untuk membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkannya di bahagian zakar untuk mencapai ketegangan maksima.
 
Bagaimanakah sekiranya anda mampu untuk?
 
Mencapai ereksi yang terhebat pernah anda alami?
Mencapai ereksi penuh pada bila – bila masa? Walaupun ketika hubungan yang tidak dirancang?
Mempunyai Libido sehebat zaman muda anda?
Memberikan isteri anda orgasm berganda?
Mengakhirkannya dengan orgasm terhebat anda?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?
Sudah pasti hubungan rumahtangga anda akan kembali seperti ketika anda baru sahaja berumahtangga!
 
Produk yang dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada BILA – BILA masa yang anda mahu!
 

Kebaikan Pacak Langit Pearl Plus Capsule:

Merawat kegagalan erektil
Merawat Pancutan Pramatang
Meningkatkan libido
Meningkatkan pengeluaran air mani
Memanjangkan tempoh ereksi
Merawat masalah Prostate
Membersihkan buah pinggang
Meningkatkan tenaga dan stamina
 
Dihasilkan dengan 100% herba asli yang dijamin tidak membawa sebarang kesan sampingan malah ianya selamat untuk semua peringkat umur dan juga selamat walaupun anda mengalami masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.
 

Tidak pasti jika anda memerlukan Pacak Langit Pearl Plus?

Ketahui sekiranya anda ada mengalami tanda – tanda (simptom) masalah erektil
 
Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
Ketegangan tidak penuh atau tidak betul – betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.
 

Mengapakah masalah erektil boleh terjadi?

Masalah erektil boleh berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira usia. Sama ada anda berusia 20’an ataupun 60’an, ianya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Namun begitu apakah menyebabkan berlakunya keadaan ini?
 
Masalah erektil boleh terjadi dari akibat kesan fisiologi atau psikologi
 
kesan fisiologi
 
Apakah yang anda makan sepanjang hari? Kemungkinan besar anda bersarapan dengan Nasi Lemak atau Roti Canai, makan nasi tengahari dengan ikan/ayam kari atau goreng dan makan malam juga dengan nasi dengan makanan berkuah atau goreng. Seperti yang dapat anda lihat, hampir setiap waktu makanan kita pasti mengandungi lemak dan kolestrol yang tinggi. Apakah kesan pemakanan seperti ini pada kesihatan seksual kita? Tahun demi tahun, lemak dan kolestrol ini akan membina di dalam tubuh badan mengakibatkan pengaliran darah yang tidak lancar.
 
KETEGANGAN PENUH hanya boleh dicapai sekiranya darah dapat mengalir kedalam organ zakar tanpa halangan dan ianya kekal di dalam organ zakar. Kolestrol yang tinggi menghalang pengaliran darah yang optimum dan akhirnya mengakibatkan kesukaran untuk mendapatkan ketegangan yang sempurna.
 
kesan psikologi
 
Dalam keadaan dunia yang semakin pantas dan semua orang berlumba – lumba untuk mengejar kemewahan hidup, ramai yang tidak dapat menumpukan perhatian kepada kehidupan keluarga. Tekanan hidup yang tinggi juga membawa kesan kepada masalah erektil.
 

pacak langit

Kesemua perubahan yang akan anda alami setelah menggunakan pacak langit capsule akan berlaku secara semulajadi tanpa seolah – olah anda TIDAK memakan apa – apa ubat! Anda akan merasai seperti ianya berlaku dengan SENDIRI tanpa sebarang bantuan!!
 
Satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA – hanya dengan sebiji sehari  – 100% asli tanpa sebarang bahan kimia. Ianya sesuai bagi zakar tidak kuat, tegang dan gagal tahan lama. Dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada bila-bila masa yang anda mahu!
 

Khasiat Pacak Langit Pearl Plus

Merawat kegagalan ereksi
Merawat pancutan pramatang
Meningkatkan libido
Meningkatkan pengeluaran air mani
Memanjangkan tempoh ereksi
Merawat masalah prostat
Membersihkan buah pinggang
Meningkatkan tenaga dan stamina
 

Cara Makan Pearl Plus Pacak Langit Original

Makan sebiji 1/2-1 jam sebelum bersama . Bergantung pada faktor usia dan tahap prestasi sex anda , ada kala kesan pengambilan Pearl akan datang
sehingga 3 jam. Elakkan minuman ais dan beralkohol. Kesan akan dapat dirasai dalam masa 1/2 jam hingga 1 jam.
 
Buat tempahan sekarang bermula dengan 1 botol untuk mendapatkan kesan dan rangsangan yang diingini selama ini .
 
Jangan biarkan kehampaan menguasai anda. Mungkin Pacak Langit pearl akan menjadi penyelesainya.
 
NOTA KHAS
 
JIKA SEKIRANYA TUAN MENGHADAPI MASALAH ERECTILE DYSFUNTION ATAU KATA MUDAH YANG BIASANYA DIPANGGIL ‘ MATI PUCUK’ , DICADANGKAN TUAN MEMAKAN 10 KAPSUL PEARL PACAK LANGIT SELAMA 10 HARI BERTURUT-TURUT. SELEPAS 10 HARI , REHAT 1 HARI DAN TERUSKAN MAKAN SELAMA 10 HARI LAGI . INSYALLAH KELAKIAN ANDA AKAN KEMBALI SEMULA . TIDAK RUGI ANDA MENCUBANYA !!!
 
RAWATAN BERTERUSAN SELAMA 20 HARI DAPAT MENGHIDUPKAN KEMBALI YANG TELAH MATI.
 

ATURAN PEMAKANAN

Jika menghadapi masalah mati pucuk…makan sebiji sehari selama 10 hari , hari ke-11 rehat dan sambung semula sebiji sehari selama 10 hari lagi. InsyaAllah pucuk akan kembali hidup. Ramai dah berjaya. Bagi penggunaan normal, boleh makan sebiji pil kira-kira 1-2 jam sebelum bersama.
Pantang Larang
Walaupun boleh digunakan oleh semua orang tanpa mengira umur ataupun masalah kesihatan, anda dinasihati agar mematuhi pantang larang berikut sebelum mengambil produk ini:
1. Tidak mengambilnya bersama minuman berkarbonat, teh atau kopi dan
2. Tidak mengambilnya dalam jangkamasa kurang sejam selepas anda memakan kandungan makanan berprotein tinggi (ayam, ikan, telur dengan kuantiti yang banyak)

Kesan Sampingan

Tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan namun begitu sekiranya anda mempunyai tekanan darah rendah, anda mungkin akan mengalami sedikit kepeningan yang biasanya akan hilang dalam masa 30 minit setelah mengambil kapsul ni.
 
Sungguhpun tidak menyebabkan kesan sampingan bagi pesakit jantung/kencing manis/etc, adalah dinasihatkan supaya tidak memakan ubat penyakit tersebut secara serentak dengan pacak langit. Jarakkan. Contoh; ubat sakit jantung/kencing manis etc di makan waktu pagi manakala pacak langit petang atau malam.

Dah tau kebaikan  dan cara makan  now kita tengok  testimoni pilihan dia pula

Pacak langit testimoni

pacak langit testimoni

 

testimoni pacak langit

 

pacak langit review

 

pacak langit pearl plus testimoni

pacak langit pearl plus review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan pacak langit pearl plus murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not original. Berhati-hati dengan produk tiruan/fake.

pacak langit bahaya

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga pacak langit pearl plus / pearl plus pacak langit price

pacak langit murah

Borong min 12: Whatsapp 01126271834 stokis

CASH AND CARRY : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – [email protected]

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk pacak langit pearl plus,5 botol,RM175, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Sham B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD (Minimum 2 botol ) (1 Botol pakai Poslaju)

CASH AND CARRY / BY HAND : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : KLANG / PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

COD KL / Penghantaran By Hand

(ISNIN-AHAD 10AM-12AM)

(Pacak Langit KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, 2 BOTOL . Waktu : 12-1.00PM
 
MININIMUM 2 BOTOL KEATAS
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms
tempah sekarang

PRODUK LAIN

Spanish Fly Malaysia : Spanish Fly

X stive

Susu Maaez

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    November 8, 2016 #1 Author

    Brapa bos klu nak beli 15 botol?

    Reply

    • admin

      November 10, 2016 #2 Author

      Wasap @ sms 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    January 5, 2017 #3 Author

    Kenapa sy dapat yg tudung oren, bkn tudung kuning? Ori ke?

    Reply

    • admin

      January 6, 2017 #4 Author

      tudung ikut batch kilang. ada oren ada kuning. ori janji boleh check serial no tu dekat owner. no ada kat botol. thanks

      Reply

  • Anonymous

    September 16, 2017 #5 Author

    Pm 0162435302

    Reply

    • admin

      September 18, 2017 #6 Author

      Bos sila Whatsapp 01126271834

      Reply

  • Ruben

    September 16, 2017 #7 Author

    Pm 0162435302

    Reply

    • admin

      September 18, 2017 #8 Author

      Sila Whatsapp 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    September 25, 2017 #9 Author

    Tidak dibenarkan ambil bersama Teh dan kopi.. Kalau milo boleh ke??

    Reply

    • admin

      September 26, 2017 #10 Author

      Kna elakkn sbrg kafein..milo pon ada kafein..kalu bleh just elakkn

      Reply

  • Sham

    December 20, 2017 #11 Author

    Bro area bangi & kajang ada cod ?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #12 Author

      Xde..cod kl saja..min 2 botol keatas saja..1 botol smua pakai poslaju hantar

      Reply

  • Anonymous

    May 25, 2018 #13 Author

    Boss, ada cod klang tak?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #14 Author

      Ada..Cod minimum order 2 botol keatas..whatsapp 01126271834

      Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!