Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Kamamax Spray Review | Kama Max Testimoni | Harga KamaMax Kamamax Spray Review | Kama Max Testimoni | Harga KamaMax
5
KamaMax Kamamax Spray Review | Kama Max Testimoni | Harga KamaMax Apa itu Kamamax? Kamamax adalah sejenis spray semburan (bahan selamat dan ada KKM)... Kamamax Spray Review | Kama Max Testimoni | Harga KamaMax

KamaMaxkamamax spray

Kamamax Spray Review | Kama Max Testimoni | Harga KamaMax

Apa itu Kamamax?

Kamamax adalah sejenis spray semburan (bahan selamat dan ada KKM) yang membantu mengikat jiwa isteri anda sehingga isteri merayu-rayu kepada anda untuk menjadikan setiap hari sebagai malam jumaat.

Berikut adalah bahan yang menjadikan Kamamax selamat,terbukti berkesan dan boleh digunakan tanpa sebarang keraguan….

kandungan kamamax

KamamaX Performance Spray No.1 Berkesan!* Herba2 Berkualiti Tinggi. Direka Khas Dengan Ramuan Terbaik Berserta Teknologi Terbaik Dari Canada.
.
Kenapa Semua Lelaki Perlu Mengambil KAMAMAX Spray ??
Bahan Berkualiti Tinggi.
Kesan Pantas Seawal 10Minit.
Spray Tahan Lama No.1 .. 3x Lebih Lama.
Mampu Melambatkan Ejakulasi (Masalah Pancut Awal).
Membantu Mengeraskan Zakar Ketahap Optimum.
Dapat Mengembangkan Kepala Zakar, Dan Membesarkan Saiz Zakar
Memastikan Kesihatan Zakar.
Adunan Minyak Zaiton Mampu Merawat Masalah Kulit Zakar.
Melancarkan Perjalanan Darah.
Botol yg ringan Mudah dibawa kemana shj.
Sebotol Kamamax Boleh digunakan 20-25kali(4x spray)
Mendapat Kelulusan KKM
100% Selamat Digunakan.

KAMA-MAX PRODUCT VIRAL 2018 MERAWAT DAN MEMBANTU MASALAH SUAMI ISTERI.
MENJADIKAN RUMAHTANGGA ANDA KEKAL BAHAGIA TIADA MASALAH!

*DIPERKAYA EKSTRAK TERBAIK!*
|GAMAT|LINTAH|GAMBIRSARAWAK|TONGKATALI|HABBATUS SAUDA|MINYAKZAITUN|

 

Cara guna kama-max ada lebih kurang sama dengan cara guna gambir emas. Anda boleh rujuk pos ini untuk mengetahui cara guna gambir emas. Klik sini untuk melihatnya. Orait sebelum itu bagi yang masih belum mengetahui, Kama-max ini ialah produk terbaru keluaran Oar Teguh. Syarikat Oar teguh merupakan syarikat yang sama yang mengeluarkan produk gambir emas, kopi emas ginseng, Ge Oil dan banyak lagi. Haa sebab itu anda jangan risau, produk-produk keluaran syarikat ini memang power dan inshaa Allah dapat membantu anda yang sedang dalam kesusahan tu. Kita cuba ikhtiar mana yang termampu ya ayah-ayah dan abang-abang demi kebahagian rumah tangga kita.

Lebih mudah dan pantas daripada gambir emas. Ini kerana kama-max ini adalah dalam bentuk cecair. Jadi ada boleh spray dan dia akan keluar macam cecair yang boleh meresap dengan mudah ke bahagian kulit. So bagi ayah yang muda-muda tu, yang jenis nak on lepas 20 ke 30 min boleh lah try kama-max nie. Kesan dia inshaa Allah boleh rasakan selepas itu. Disebabkan bahan asas dia pun memang daripada gambir, jadi anda tak perlu terkejut jika ada rasa macam sejuk-sejuk tu. Memang dia dah kalau macam tu. So bila dah rasa macam sejuk-sejuk tu. Apa lagi. Game on lah korang hehe.

Orait cara guna kamamax yang pertama ialah korang kene goncangkan dulu botol tu. Bagi adunan-adunan dalam botol tu sekata. Mungkin bila lama botol itu tertinggal berdiri adunan-adunan dalam tu macam pati lintah, gambir, minyak zaiton atau olive oil dan lain-lain tu termendap di bahagian bawah botol. Jadi penting untuk anda goncangkan terlebih dahulu untuk setidak-tidaknya bagi adunan tu sekata.

Kemudian anda boleh rujuk gambar dibawah. Saya ada kepilkan tempat-tempat yang ada perlu spray. Untuk dos permulaan, spray 4 kali sahaja dulu. Pertama ialah di kepala seterusnya turun ke di bahagian takuk, kemudian di dagu dan akhir sekali di bahagian urat pari. Jangan anda sembur di bahagian telur pulak. Kang tak pasal elok-elok nak game tak jadi pulak sebab tak selesa.

Seterusnya ialah anda perlu ratakan cecair kama-max itu di bahagian-bahagian yang anda sembur tadi. Bagi cecair itu meresap dengan semaksimanya ke dalam kulit zakar anda. Penting untuk anda bagi cecair itu semua rata kerana bahagian-bahagian yang anda spray tadi merupakan bahagian-bahagian yang sensitif yang terdapat pada zakar kita. Biasa orang yang tak tahan lama nie, dia akan rasa ngilu cepat dekat bahagian-bahagian yang disebutkan tadi. Bila dah rasa ngilu cepat, tak sampai beberapa kali celup dah game over. Tu yang kita tak nak tu.

Yang paling last ialah tempoh bertenang 30 minit. Hah sabar-sabar, lepas spray dan ratakan cecair kama-max tu, anda perlulah tunggu sekejap. Bagi kama-max tu menyerap ke dalam bahagian kulit yang sensitif tu. Bila cecair kama-max yang kita spray tu dah menyerap, boleh lah prepare tempat semua untuk melaksanakan tanggungjawab anda tu.

cara guna kamamax

Kelebihan Kamamax

  • Menguatkan zakar anda
  • Memulihkan urat zakar yang lemah
  • Membesar & memanjangkan zakar
  • Menyegarkan kulit zakar
  • Mengelakkan berlaku ejakulasi pramatang.(pancut awal)
  • Menambah ghairah isteri & suami
  • Kesan cepat ! 10 minit lepas sembur dah boleh ON!
  • Kini Anda Mampu mendayung laju lebih 30 minit
  • Tak Kebas atau Panas dan Tak perlu basuh

Dah tau khasiat dan cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Testimoni KamaMax

Testimoni KamaMax

 

Testimoni kama max

KamaMax Testimoni

kama max Testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan kamamax murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not original. Awas dengan KamaMax Tiruan. CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Kamamax Spray | Kama Max Price

1 BOTOL: RM100

2 BOTOL: RM190

FREE POSTAGE
(SEMENANJUNG , SABAH N SARAWAK)

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk KamaMax Spray ,2 Botol,RM190, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Abu hamzah B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND :KLANG/ PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

 COD KL / Penghantaran By Hand

(Kama Max KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, 2 botol. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Harga Titan gel

Scorpion Oil

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

error: Content is protected !!