Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Gambir Emas Review | Testimoni Gambir Emas | Harga Gel Gambir Emas Gambir Emas Review | Testimoni Gambir Emas | Harga Gel Gambir Emas
5
Gambir Emas Gambir Emas Review | Testimoni Gambir Emas | Harga Gel Gambir Emas Anda Menghadapi Masalah Berikut???   ✔CEPAT Pancottt ✔ZAKAR Tak Kerasss... Gambir Emas Review | Testimoni Gambir Emas | Harga Gel Gambir Emas

Gambir Emas

gambir emas performance gel

Gambir Emas Review | Testimoni Gambir Emas | Harga Gel Gambir Emas

Anda Menghadapi Masalah Berikut???
 
CEPAT Pancottt
ZAKAR Tak Kerasss Dan Lembikkk
Telah Menggunakan Pelbagai Produk dan Kecewa Setakat Ini,
 
Kami Telah Membantu Para Suami Diluar Sana Mengatasi Masalah Diatas Dan Feedback Dari Mereka Cukup Memberansangkan
 
Memperkenalkan GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL
Gel Yang Mempunyai 2 Fungsi.
Pertama Melambatkan Proses EJAKULASI PRA-MATANG
Kedua Dapat Membesar, Memanjang Dan Mengeraskan zakar Anda
 
Produk Berasaskan Resipi Tradisional Turun Temurun Dan Tanpa Bahan Kimia Serta Mempunyai Kelulusan Dari KKM.
 
TIDAK Panas
TIDAK Kebas
TIDAK Melekit
MUDAH Untuk Digunakan
gel tahan lama
 

GEL GAMBIR EMAS juga membantu;

Membina otot
Mengembalikan prestasi
Mengekalkan keremajaan
Menghapuskan bakteria dan parasit
Segar dan lembutkan kulit
 

GAMBIR EMAS ORIGINAL

Ialah merupakan produk yang diformulasi daripada bahan organik terpilih dari Malaysia,Indonesia,Arab Saudi,India,Afrika.
Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden diMalaysia mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih dan Selamat malah lulus KKM.Adalah gel yg dihasilkan 100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir,
Sandalwood,Virgin Coconut Oil,Papermint,Aloe Vera dan Jojoba Oil.
 
Adalah dari bahan organik.Ia tidak dicampur dengan sebarang bahan kimia berbahaya ataupun dadah terlarang!Ia selamat,bersih,halal dan tanpa kesan sampingan. Juga mampu mengatasi masalah mati hujung pucuk.Selain itu ia membantu mengeratkan keharmonian rumah tangga seseorang.Ramai yg telah mencubanya dan TERBUKTI BERKESAN.
 
Produk ini adalah jalan penyelesaian kepada
masalah tersebut.Sehingga kini barang yg terjual lebih dari 80,000 unit dan 99% terbukti dpt menyelesaikan masalah pancutan awal.Gambir mas penyelesaian kepada kitasemua!!.Tunggu apa lagi..jom dapatkan segera gel ini selagi stok masih ada!
 
Kami tidak mereka cerita. Mereka telah menikmati apa yang mereka cari selama ini. Tibalah masanya anda pula merasai perbezaannya selepas menggunakannya!
 
Produk ini bukan dalam bentuk getah yang perlu dicampur air atau jenis minyak. Tetapi sejenis GEL dan READY TO USE!
Produk ini tidak menyebabkan zakar anda panas, melekit, berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak.
Anda akan merasa hangat dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda.
Dengan penggunaan yang betul, anda mampu bertahan antara 20 minit hingga 60 minit tanpa perlu tewas awal lagi.
Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi!
 

GAMBIR EMAS HQ merupakan produk yang PERTAMA 4 in 1 di MALAYSIA

Fungsi

TAHAN LAMA
KERAS
PANJANG
BESAR
 
Kandungan 100% Organik, Halal, Bersih dan Selamat.
Formulasi terbaik dari bahan-bahan terpilih seperti:
 
Gambir, Papermint, Spearmint, Aloe Vera, Sandalwood, Jojoba Oil dan Virgin Coconut Oil.
 
Kandungan;
 
Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive), Fruit Oil, Negella Sative Seed oil, Sea Cucumber Extract, Cetearyl, Polysorbate 60, PEG-150 Stearate, Steareth 20, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbic Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Eurycoma Longifolia Root Extract, Uncaria Gambir Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Parfum.
 

Kesan sampingan gambir emas?

Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan zakar anda.
 
Telah didaftar dan LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT151002720K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.
 

KEBAIKAN GAMBIR EMAS 4 in 1

Membantu melabatkan ejakulasi Pra-matang
Menyihatkan kulit dan urat zakar
Melancarkan sistem pengaliran darah
Kesannya serta merta
Tiada kesan sampingan
100% dari bahan organik terpilih
Halal dan Selamat tanpa bahan kimia
Mudah digunakan dan mudah dibawa kemana sahaja
 

Kelebihan berkesan untuk:

Melambatkan pancutan
Mengeraskan zakar
Memanjangkan zakar
Membesarkan zakar
Tidak panas dan Tidak kebas
Bertahan lama 30-60 minit!
Kelulusan dari KKM (not 151002720 K)
Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang
 

Khasiat Gambir Emas Original

Mencegah terjadinya masalah cepat pancut.
Mengatasi masalah mudah ngilu dan geli pada zakar.
Melambatkan ejakulasi.
Melancarkan sistem pengaliran darah.
Menyihat kulit dan menguatkan urat.
Halal dan selamat tanpa bahan kimia.
100% dari bahan organik terpilih.
Kesan serta merta tanpa kesan sampingan.
 

CARA PAKAI GAMBIR EMAS  (Cara guna) (cara penggunaan yang betul)

Untuk objektif yang pertama, picitkan gambir emas tersebut pada jari dan sapukan di kepala zakar anda. Sapu sehingga gel itu kering. Picit sekali lagi dan sapukan pula di bahagian urat bawah badan zakar anda. Sapu daripada kepala turun hingga ke pangkal. Dan picit sekali lagi sapukan keseluruh badan zakar anda. Bagi penggunaan kali pertama, mungkin anda masih belum tahu lagi jumlah picitan yang sesuai untuk anda jadi saya sarankan guna 3 picit dahulu seperti di atas. Urut perlahan-lahan badan zakar anda supaya semua gel rata keseluruhnya.

Biasanya anda takkan rasa apa-apa waktu sapu  nie. Cara guna gambir emas ini agak berbeza kerana effect sejuk itu anda akan rasa lambat dalam sejam ke sejam setengah macam tu. Bila anda rasa sejuk, itu tandanya gel gambir emas ini telah meresap sempurna dalam kulit zakar anda. Jika anda dah rasa sejuk-sejuk macam tu, anda boleh lah bilas. Sebenarnya tak bilas pun takpe. Tapi saya lebih suka bilas terlebih dahulu. Sebab gel dah meresap jadi anda tak perlu risau akan keberkesanannya. Dan anda boleh boleh mulakan projek untuk bersama.

Tips untuk cara guna gambir emas nie, sewaktu mendayung tu, anda hanya perlu buat macam biasa. Control tetap kene control. Nafas tetap kene jaga. Janganlah pula bila dah pakai gambir emas nie, anda ikut sedap nak teran awal pulak. Air mani tetap akan keluar kalau anda tak control. Cuma beza pakai gambir emas dengan tak pakai ialah waktu kita control tu, ia akan bagi extra power untuk kita tahan air mani daripada keluar. Batang pun jadi lebih sedap dan lebih power.

Selepas penggunaan kali pertama anda sebenarnya dah boleh sesuaikan berapa picit sebenarnya yang sesuai untuk anda. Ada orang kulit tebal, mungkin 3 picit tu belum cukup. Jadi boleh lah tambah jadi 5 picit ke. Ada orang kulit nipis, jadi 3 picit tu mungkin dia pakai dah rasa macam panas-panas. Jadi anda boleh kurangkan jadi 2 picit atau sepicit setengah.

Cara guna gambir emas yang seterusnya ialah bagi mereka yang ingin menambah saiz. Ini menarik kerana gambir emas mampu juga memberikan manfaat untuk menambahkan saiz. Namun effect dia tidaklah seperti anda menggunakan pam zakar. Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu anda untuk menambahkan saiz zakar melalui urutan.

Ok bagaimanakan caranya? Bagi tujuan menambahkan saiz, anda perlu menggunakan gambir emas secara berkala secara harian. Gunakan setiap malam. Sapu dalam 1 atau 2 picit macam tu. Buat urutan dari pangkal zakar tarik hingga ke kepala. Pastikan anda pakai kain supaya senang nk urut dan zakar tidak tertekan selepas urut, Elok buat sebelum tidur selepas isyak.

Juga boleh digunakan untuk mengurut zakar bagi membantu mengembangkan dan melancarkan perjalanan darah. Gunakan 2 kali sehari untuk kesan optimum atau 2 jam sebelum bersama pasangan/isteri.
NOTA: Losyen/Gel ini akan meresap selepas 30 minit disapu. Sebaiknya dibasuh terlebih dahulu sebelum bersama.
Cara Urut untuk BESAR & PANJANG saiz
 
GGE digunakan sebanyak 2x sehari iaitu waktu pagi dan petang.
Tekan GGE sebanyak 2 kali dan sapu rata ke kepala zakar (lawan putaran jam), dan batang zakar (urutan ke hadapan)
Sapu gel sehingga betul2 kering untuk mengelakkan irritasi/ketidakselesaan.
Andai kata tuan nak bersama dengan Isteri pada malam hari, TAK PERLU sapu dah, teruskan hajat tuan kerana tuan dah amalkan sebanyak 2x sehari.
 
Selamat Berjaya. Semoga RUMAHTANGGA tuan semakin bahagia dan Kekal ke akhir hayat. Amin.

Dah tau manfaat dan cara pakai now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Gambir Emas Testimoni

Gambir Emas Testimoni

 

Testimoni Gambir Emas

 

Gambir Emas Review

 

Gel gambir emas Testimoni

 

Testimoni Gel gambir emas

 

Gel Gambir Emas Review

 

Gambir emas performance gel Testimoni

 

Testimoni Gambir emas performance gel

 

Gambir emas performance gel Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan gambir emas murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not original. Awas dengan produk Tiruan. Gambir Emas Bahaya ialah produk Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Gambir Emas Ginseng/ Gambir Emas Price

gambir emas murah

gambir emas ginseng terbaru

gambir emas shah alam

 

BY HAND/CASH AND CARRY : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

gambir emas cod kl

Gambir Emas COD KL / Penghantaran By Hand

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, Kombo 3 botol. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Gambir Emas ,3 Kotak ,RM210, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Shamsudin B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

4) Bayaran mengguna Card Credit atau Debit card

Boleh Klik Link Dibawah atau Gambar Dibawah

  1. https://app.senangpay.my/buy/GmbirEmas

senangpay

Belian 2-10 Kotak keatas..Whatsapp/Sms 01126271834 Utk Promo Code

5) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

6) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : KLANG / PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

GAMBIR EMAS COD KL / Penghantaran By Hand

(ISNIN-AHAD 10AM-12AM)

(Gambir Emas KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, Gel GE 3 KOTAK + FREE MINYAK LINTAH. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms
tempah sekarang

PRODUK LAIN

Testimoni super king 18 : Super king 18

Proextender Malaysia : Proextender

Amirna Pil

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Tanpa Nama

    Oktober 21, 2016 #1 Author

    brminat

    Balas

    • admin

      Oktober 22, 2016 #2 Author

      Berminat dengan gambir emas..Whatsapp utk order 01126271834

      Balas

  • Your name

    Jun 25, 2018 #3 Author

    kluang johor ada ke.

    Balas

    • admin

      Julai 25, 2018 #4 Author

      xde..Jauh pakai poslaju hantar..sm 1-3 hari bekerja smpai

      Balas

  • haitou

    Julai 27, 2018 #5 Author

    blh cod bukit mahkota

    Balas

    • admin

      Ogos 31, 2018 #6 Author

      Whatsapp 01126271834

      Balas

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

error: Content is protected !!