Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Blue Wizard Review | Testimoni Blue Wizard Malaysia | Harga Blue Wizard Blue Wizard Review | Testimoni Blue Wizard Malaysia | Harga Blue Wizard
5
Blue Wizard Malaysia Blue Wizard Review | Testimoni Blue Wizard Malaysia | Harga Blue Wizard | Ubat perangsang wanita  PENGENALAN MENGENAI APA ITU BLUE... Blue Wizard Review | Testimoni Blue Wizard Malaysia | Harga Blue Wizard

Blue Wizard Malaysia

Blue Wizard Malaysia

Blue Wizard Review | Testimoni Blue Wizard Malaysia | Harga Blue Wizard | Ubat perangsang wanita 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU BLUE WIZARD MALAYSIA

Ialah merupakan ubat perangsang berupa cairan yang berfungsi menambah ghairah seksual seseorang wanita.Ubat perangsang ini membantu wanita di luar sana yang kurang mesra ketika dalam berhubungan intim.
 
Adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
 
Produk ni berasal dari negara Jerman dan telah diiktiraf sebagai ubat nom.1 mengatasi masalah seksual wanita.Kesan positif seawal penggunaan mampu meningkatkan rangsangan sexsual secara spontan di samping membantu para wanita terangsang sendiri tanpa ada rangsangan.Ubat ni selamat digunakan tanpa ada kesan sampingan .Cairan tidak ada bau,tidak berasa dan tidak berwarna.Produk wanita ni boleh dipakai berkali-kali kerana isi kandungannya lebih banyak berbanding produk wanita yang lain.
 

FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT

Membangkitkan nafsu secepat mungkin.
Mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin.
Membantu menambah keghairahan dan rangsangan wanita.
Membantu memberi kekuatan kepada wanita dalam hubungan seks.
Tidak berwarna dan berbau.
Selamat digunakan tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.
Satu botol boleh diguna secara berulang kali hingga 2-3 kali.
 

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi.Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang palin penting ianya selamat diguna.
 

CARA PENGGUNAAN BLUE WIZARD DROPS

Titiskan ke dalam apa-apa sahaja air minum kecuali susu dan air kelapa muda,tetapi lebih baik dengan minuman yang mengandungi soda seperti fanta,coca-cola dan sejenisnya.Ubat ini boleh juga diminum secara langsung tanpa campuran minuman lain.Setelah diminum,kesan seawal 15minit.

 

HASIL KESAN PENGGUNAAN

Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herba
Selain dapat meningkatkan nafsu, juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.
meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.
Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat lima minit
Keselamatan untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia
Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.

MAKLUMAT PRODUK UBAT PERANSANG WANITA

Satu botol BLUEWIZARD ubat perangsang wanita mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.
 

PANTANG LARANG

Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum
Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.
Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
 
Peringatan !!!
Untuk kegunaan suami isteri sahaja
Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini.
Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering
Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.

Dah tau khasiat dan cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Blue wizard testimoni

 

testimoni blue wizard

 

Blue wizard review

 

Blue wizard drops Testimoni

Testimoni blue wizard drops

blue wizard drops review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan blue wizard murah disini..dan pastinya produk  original. Money back guarantee if not original. Awas dengan produk Tiruan. Blue wizard bahaya ialah produk Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Blue Wizard Malaysia /Blue Wizard Price

blue wizard murah

Borong min 12: Whatsapp 01126271834 Stokis 

CASH AND CARRY :SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – [email protected]

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Blue Wizard ,5 Botol,RM325, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Abu hamzah B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND :KLANG/ PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

 COD KL / Penghantaran By Hand

(Blue Wizard KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, 3 botol. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Titan gel review : Harga Titan gel

Gel gambir emas : Harga Gambir emas

Female Viagra

Save

  • Anonymous

    January 13, 2017 #1 Author

    1) Brapa liter air diperlukan utk 15-20 titisan blu wizard.
    2) Apakah kesan sampingan jika terlebih dari 20 titisan

    Reply

    • admin

      January 17, 2017 #2 Author

      1)dlm 150-250ml
      2)tak de apa kesan sampingan jika terlebih

      Reply

  • Anonymous

    January 24, 2017 #3 Author

    Air sirap rasanya menjadi x??

    Reply

    • Anonymous

      August 29, 2017 #4 Author

      elok air gas or air putih….air bersusu mcm milo, teh etc tak bleh

      Reply

  • Anonymous

    April 25, 2017 #5 Author

    kalau di berikan pd lelaki….. apakah kesan smpingn pd lelaki tersebut? adakah wataknya akn berubah…..

    Reply

    • admin

      September 26, 2017 #6 Author

      depend metabolisma bdn masing2..selalu xde pape efek

      Reply

  • Anonymous

    May 22, 2017 #7 Author

    Blue wizard blh guna utk lelaki juga ke ? Saya baca testimoni kt atas tu ada guna utk husband. Takde effect apa2?

    Reply

    • admin

      September 26, 2017 #8 Author

      lebih kpd perempuan saja..lelaki minum xde efek

      Reply

  • Anonymous

    August 14, 2017 #9 Author

    Kalau 10 botol brp harga

    Reply

    • admin

      September 26, 2017 #10 Author

      bleh wasap 01126271834

      Reply

      • Joeslabusfleksi

        November 3, 2017 #11 Author

        Leh tolong suggest tak apa yg leh guna untuk rangsang sek lelaki. Bagi dia lebih ghairah.. untuk sya .. sya kurang bernafsu laaaa. Cama neer

        Reply

  • Anonymous

    September 28, 2017 #12 Author

    Kalau budak terminum macama?

    Reply

    • admin

      October 5, 2017 #13 Author

      tak de pape ..just elakkn n berhati2 lpas ni..ubat2 utk antibody dewasa..kanak2 bleh sakit perut nti

      Reply

  • Memerlukan

    October 28, 2017 #14 Author

    Cod kawasan johor?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #15 Author

      Xde cod johor..Jauh pakai poslaju hantar..sm 1-3 hari bekerja sampai

      Reply

  • Anonymous

    March 7, 2018 #16 Author

    Cod Penang?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #17 Author

      Xde cod penang..Jauh pakai poslaju hantar..sm 1-3 hari bekerja sampai

      Reply

  • Anonymous

    March 18, 2018 #18 Author

    Kalau utk ibu meyusu Ada efek Tak?

    Reply

    • admin

      July 25, 2018 #19 Author

      Ibu menyusu tak bleh

      Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!